Info

Info

Löydät täältä yleistä tietoa matkailuneuvonnastamme ja -palveluistamme, voit tulla myös paikanpäälle infopisteeseen tai olla yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.

Löydät täältä myös Multian alueen karttoja ja tietoa tapahtumista, palveluista ja kohteista. Tervetuloa, me odotamme juuri Sinua!


Multian Kunnantupa – Myymälä ja infopiste

Multianraitti 1, 42600 MULTIA
puh. 040 301 6235
multiankunnantupa.nettisivu.org

Tietoa Multian nähtävyyksistä ja matkailukohteista, paikallisten yrittäjien tuotteita ja käsitöitä sekä kahvion palvelut ja maakunnan isoimmat ja maittavimmat jäätelöt! Pisteessä on myös matkailijoiden käytettävissä asiakastietokone.


Multialle saapuminen:

Autolla: Olemme keskellä Suomea – Keuruu 19 km, Jyväskylä 60 km, Ähtäri 53 km – katso kartta alla –

Lentäen: Lähin lentokenttä sijaitsee Tikkakoskella (60 km).

Meriteitse: Et pääse. Olemme sisämaakohde.

Junalla: Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Keuruulla ja Jyväskylässä. (VR-sivut)

Bussilla: Bussiyhteydet kannattaa tarkista Matkahuollon sivuiltaMultian kunta tekee matkailuyhteistyötä Visit Jyväskylä Regionin kanssa. Visit Jyväskylä Region toimii Keski-Suomen matkailualueen alueorganisaationa (DMO/Destination Management Organization) ja vastaa muun muassa alueen matkailuneuvonnan –markkinoinnin ja -kehittämisen palveluista. Yhteistyössä on mukana sopimuksellisesti kaikkiaan 18 kuntaa Keski-Suomesta.

Matkailutoimija, mikäli sinulla on mitä tahansa matkailuun liittyvään kysyttävää, otathan yhteyttä omaan matkailun alueneuvojaasi!
https://visitjyvaskyla.fi/professionals/matkailutoimijalle/yhteystiedot/

Matkailija, tutustu koko Keski-Suomen alueen matkailutarjontaan osoitteessa: Keski-Suomen virallinen matkailusivusto – Visit Jyväskylä Region (visitjyvaskyla.fi)
Jos kaipaat henkilökohtaista palvelua, ota yhteyttä:
Visit Jyväskylä Regionin matkailuneuvonta matkailu@jyvaskyla.fi / 014 569 0113


Multian kunta


Terveyspalvelut


Keurusselän seutu 2023