Multian Kesä

Multian Kesä

Multian Kesä tarjoaa monipuolisia tapahtumia koko kesän. Kesän aikana on mahdollisuus osallistua niin musiikki- kuin kuvataidetapahtumiin. Paikallisvoimin järjestetty tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua upeisiin kulttuurimaisemiin osallistua melontaretkiin tai muihin oheistapahtumiin.

Tapahtumakalenteri ja muuta tarkempaa tietoa on koottu Multian Kesä -nettisivuille. Viimeisimmät vinkit ja lisää tietoa löytyy Multian Kesä facebook –sivulta.

Multian Kesä 2023 alkaa Sahralinnan näyttämön esityksillä 30.4. Alkukesän laajempi tapahtuma on Multia ralli 10.6., jolloin paikkakunnalla ajaa melkoinen määrä autoja voitosta ja R-Rallicup pisteistä. Torilla on ohjelmallinen kesätapahtuma lauantaina 1.7., jolloin tapahtuu paljon muutakin, mm. jalkapallo-ottelu ja Hallin lavan tanssit. Multian Kesän 2023 on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia – ehkäpä ohjattu melontaretki, lastenteatteria, konsertteja, laulu- ja runotapahtumia, taidenäyttelyitä yms. Tapahtumia on ympäri Multiaa – Kiiskilänmäen näkötornilla, Tarhapäällä, Nikarassa eikä ihan kaikkia edes taideta saada kalenteriin.

Runoilijanpolun Vuorela-vaellus ja Nikaraisten kirkkotievaellus ovat perinteisiä ohjattuja kulttuuriretkiä. Reitit sopivat myös hyvin omatoimiseen retkeilyyn. Retkeilystä nauttivan kannattaa huomioida myös Kulhanvuoren erämaa.

Loppukesän suosittu tapahtuma on Multian moottorikerhon järjestämä Ajokauden päättäjäiset.

Tapahtumat eivät lopu syksyyn, myös talvella tapahtuu

Joulunavaus järjestetään vaihtuvin teemoin marraskuun puolella ja perinteisesti mukana on myös äänestys parhaasta jouluikkunasta.

Potkukelkkailun MM-kisat ovat Multialla perinteinen kevättalven tapahtuma. Leudot talvet ja korona ovat tosin häirinneet järjestelyitä viime talvina. Tapahtuman tietoja: Potkukelkkailun MM-kisat | Facebook ja Potkukelkkailun MM-kisat nettisivu.