Multian Kesä

Multian Kesä

Multian Kesä tarjoaa monipuolisia tapahtumia koko kesän. Kesän aikana on mahdollisuus osallistua niin musiikki- kuin kuvataidetapahtumiin. Paikallisvoimin järjestetty tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua upeisiin kulttuurimaisemiin osallistua melontaretkiin tai muihin oheistapahtumiin.

Tapahtumakalenteri ja muuta tarkempaa tietoa on koottu Multian Kesä -nettisivuille. Viimeisimmät vinkit ja lisää tietoa löytyy Multian Kesä facebook –sivulta.

Multian Kesä 2023 alkaa hahmottua ja ohjelmatietoja päivitetään. Kesä käynnistyy 10.6. Multia rallilla, jolloin paikkakunnalla ajaa melkoinen määrä autoja voitosta ja R-Rallicup pisteistä. Torilla on ohjelmallinen kesätapahtuma lauantaina 1.7., jolloin tapahtuu paljon muutakin, mm. jalkapallo-ottelu ja Hallin lavan tanssit. Lista Multian Kesän 2023 tapahtumista täydentyy kesän lähestyessä – ehkäpä ohjattu melontaretki Sinervällä, lastenteatteria, konsertteja, laulu- ja runotapahtumia, taidenäyttelyitä, Tupacircus yms. Tapahtumia on ympäri Multiaa – Kiiskilänmäen näkötornilla, Tarhapäällä, Nikarassa eikä ihan kaikkia edes taideta saada kalenteriin.

Runoilijanpolun Vuorela-vaellus ja Nikaraisten kirkkotievaellus ovat perinteisiä ohjattuja kulttuuriretkiä. Reitit sopivat myös hyvin omatoimiseen retkeilyyn. Retkeilystä nauttivan kannattaa huomioida myös Kulhanvuoren erämaajuhlan, tapahtumassa ruokailu ja messu luonnon keskellä.

Loppukesän suosittu tapahtuma on Multian moottorikerhon järjestämä Ajokauden päättäjäiset.

Tapahtumat eivät lopu syksyyn, myös talvella tapahtuu

Joulunavaus järjestetään vaihtuvin teemoin marraskuun puolella ja perinteisesti mukana on myös äänestys parhaasta jouluikkunasta.

Potkukelkkailun MM-kisat ovat Multialla perinteinen kevättalven tapahtuma. Leudot talvet ja korona ovat tosin häirinneet järjestelyitä viime talvina. Tapahtuman tietoja: Potkukelkkailun MM-kisat | Facebook ja Potkukelkkailun MM-kisat nettisivu.