Multian Kesä

Multian Kesä

Multian Kesä tarjoaa monipuolisia tapahtumia koko kesän. Kesän aikana on mahdollisuus osallistua niin musiikki- kuin kuvataidetapahtumiin. Paikallisvoimin järjestetty tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua upeisiin kulttuurimaisemiin osallistua melontaretkiin tai muihin oheistapahtumiin.

Tapahtumakalenteri ja muuta tarkempaa tietoa on koottu Multian Kesä -nettisivuille. Viimeisimmät vinkit ja lisää tietoa löytyy Multian Kesä facebook –sivulta.

Multian Kesä 2022 alkaa Sahralinnasta 30.4. näytelmällä Mummonmökki. Ensimmäinen ulkotapahtuma puolestaan on 1.6. Sinervärock torilla. Torilla on ohjelmallinen kesätapahtuma myös lauantaina 2.7., jolloin tapahtuu paljon muutakin, mm. jalkapallo-ottelu ja Hallin lavan tanssit. Listaa Multian Kesän 2022 tapahtumista voisi jatkaa – ohjattu melontaretki Sinervällä, lastenteatteri Loihu, konsertteja, laulu- ja runotapahtumia, taidenäyttelyitä, Tupacircus yms. Tapahtumia on ympäri Multiaa – Kiiskilänmäen näkötornilla, Tarhapäällä, Nikarassa eikä kaikkia taida olla edes kalenterissa.

Runoilijanpolun Vuorela-vaellus ja Nikaraisten kirkkotievaellus ovat perinteisiä ohjattuja kulttuuriretkiä. Reitit sopivat myös hyvin omatoimiseen retkeilyyn. Retkeilystä nauttivan kannattaa huomioida myös Kulhanvuoren erämaajuhlan, tapahtumassa ruokailu ja messu luonnon keskellä.

Loppukesän suosittu tapahtuma on Multian moottorikerhon järjestämä Ajokauden päättäjäiset.

Tapahtumat eivät lopu syksyyn, myös talvella tapahtuu

Potkukelkkailun MM-kisat ovat Multialla perinteinen kevättalven tapahtuma. Leudot talvet ja korona ovat häirinneet järjestelyitä viime talvina. Tapahtuman tietoja: Potkukelkkailun MM-kisat | Facebook.