Multian Kesä

Multian Kesä ja muut tapahtumat

Multian Kesä tarjoaa monipuolisia tapahtumia koko kesän. Kesän aikana on mahdollisuus osallistua niin musiikki- kuin kuvataidetapahtumiin. Paikallisvoimin järjestetty tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua upeisiin kulttuurimaisemiin osallistua melontaretkiin tai muihin oheistapahtumiin.

Tapahtumakalenteri ja muuta tarkempaa tietoa on koottu Multian Kesä -nettisivuille. Viimeisimmät vinkit ja lisää tietoa löytyy Multian Kesä facebook –sivulta.

Multian Kesä 2024 suunnittelu on jo alkanut. Sahralinnan näyttämön esitykset ovat usein aloittaneet tapahtumien tarjonnan. Torilla on ohjelmallinen kesätapahtuma lauantaina 29.6., jossa pääesiintyjänä Arja Koriseva ja Loiskis-orkesteri. Multian Kesän on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia – ehkäpä ohjattu melontaretki, lastenteatteria, konsertteja, laulu- ja runotapahtumia, taidenäyttelyitä yms. Tapahtumia on ympäri Multiaa – Kiiskilänmäen näkötornilla, Tarhapäällä, Nikarassa eikä ihan kaikkia edes taideta saada kalenteriin.

Runoilijanpolun Vuorela-vaellus ja Nikaraisten kirkkotievaellus ovat perinteisiä ohjattuja kulttuuriretkiä. Reitit sopivat myös hyvin omatoimiseen retkeilyyn. Retkeilystä nauttivan kannattaa huomioida myös Kulhanvuoren erämaa.

Loppukesän suosittu tapahtuma on Multian moottorikerhon järjestämä Ajokauden päättäjäiset.

Tapahtumat eivät lopu syksyyn, myös talvella tapahtuu

Joulunavaus järjestetään vaihtuvin teemoin marraskuun puolella ja perinteisesti mukana on myös äänestys parhaasta jouluikkunasta. Vuoden 2023 jouluikkuna.

Laturetki Keuruu-Multia 2.- 3.3.2024 ja siihen liittyvä lasten ulkoilutapahtuma ovat kevättalven reipasta toimintaa. Lisää tietoa tulee nettisivuille ja tietoa löytyy myös tapahtuman FB sivulta.

Potkukelkkailun MM-kisat ovat Multialla perinteinen kevättalven tapahtuma. Leudot talvet ja korona ovat tosin häirinneet järjestelyitä viime talvina. Talvella 2024 kisoja ei järjestetä. Tapahtuman tietoja: Potkukelkkailun MM-kisat | Facebook ja Potkukelkkailun MM-kisat nettisivu.