Multian Kesä 2024

Multian Kesä – tapahtumia pitkin kesää

Kaikki kesän tapahtumat muodostavat yhtenäisen Multian Kesän ja tapahtumia on koko kesän.

Alla poimintoja Kesän tapahtumista – koko kattaus löytyy  kalenterista!

SAHRALINNAN NÄYTTÄMÖ ESITTÄÄ

Multian Kesä käynnistyy jo perinteisesti Sahralinnan näyttämön esityksellä. Tämän vuoden draamakomediassa kerrotaan miehestä, joka joutuu vahingossa vanhuksille tarkoitettuun suljettuun hoivakotiin naapurinsa sijaan.

Ylikonstaapeli Sinkkonen ja hoivakodin kummitus on Sakari Pipatin kirjoittama draamakomedia, jonka on ohjannut Teuvo Tanner.

Tilataideteos ulkona
HÄRKÖLAMMEN YMPÄRISTÖTAIDENÄYTTELY

Multian keskustassa kirkon kupeessa sijaitsee historiallinen Härkölampi, mikä luo ainutlaatuiset puitteet ympäristötaidenäyttelylle. Lammen ympäri kiertää polku, jonka ympärille teokset luodaan. Tule nauttimaan ympäristöstä ja taiteesta!

Muiden näyttelyiden aukioloajat näet Multian Kesän kalenterista.

Kuva vuoden 2022 näyttelystä:
Jyrki Valkola – Ilmakirkkoveneen matkassa

OHJELMALLINEN TORIPÄIVÄ

Multian Kesän yksi kohokohta on ohjelmallinen toripäivä. Kesällä 2024 esiintyy mm. Arja Koriseva ja Loiskis-orkesteri koko perheen konsertissa. Paikalla myös torikauppiaita ja muuta nähtävää.

Multian Loviisa Charlottan kirkossa on myös avoimet ovet.

Toripäivä jatkuu Sinervän koulun uuden monitoimikentän avajaisilla. Kenttää testataan eri lajien leikkimielisillä otteluilla ja perinteinen jalkapallo-ottelu Multia vastaan muut lienee myös ohjelmassa.

Päivän päätteeksi perinteiset Hallin lavan tanssit, tahdittajana Kari Pienimäki ja Apassi-yhtye sekä Hannu Haahkala.

MULTIAN KESÄN KONSERTIT

Kesän ohjelmistoon kuuluu taiteen lisäksi musiikkia. Konserteista löytyy moneen makuun sopivaa uutta tai perinteistä tyyliä, jota voit kuunnella sisällä tai ulkona. Tai laulaa mukana.

MULTIAN KESÄSSÄ TAPAHTUU

Multia Ralli on nyt keskikesällä ja rallin jälkeen päivä jatkuu toisenlaisella jytinällä, kun Elias Kahila saa sellon soimaan tavalla, jota ei uskoisi! Raskaampi rock tai kevyempi pop soivat uudella vahvalla saundilla.

Konsertin jälkeen voikin lähteä laulamaan itse Camping Sinervälle.

Kuva Jaakko Manninen

AJOKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Multian Moottorikerhon järjestämä tapahtuma on monille se koko kesän kohokohta. Vanhojen ja vähän uudemmankin kaluston näyttelyyn, markkinoille ja esiintymislavan luokse Camping Sinervälle saapuu yleisöä ja osallistujian kauempaakin.

Tapahtuma alkaa perjantain iltaohjelmalla. Näyttely ja päiväohjelma lauantaina ja illalla taas musiikkia ja hauskanpitoa.

Kuva Hannes Heinonen 2022


Tapahtumakalenterista löydät kaikki Multian Kesä tapahtumat!

Olemme asettaneet sivuston toimintaa parantavia toiminnallisia evästeitä tietokoneellesi. Lisätietoja: Tietosuojaseloste
SULJE
Skip to content