Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pohjanheimot laulun siivin

27.6. klo 19:00

15€

Konsertti – Erkki Pohjanheimo – Petriikka Pohjanheimo – Pauliina May

Sisarukset Pauliina ja Petriikka sekä isä Erkki kuljettavat konserttiyleisönsä laulun siivin eri puolille Suomea ja maailmaa. Multiallekin laskeudutaan. Säestäjikseen he ovat saaneet huippumuusikot, pianisti-laulaja Tessa Virran ja hänen miehensä, basisti Olli Peuhun, jotka lennättävät konserttiyleisöä Multialla myös omalla ohjelmistollaan.

Laulaja-laulunopettaja Pauliina May saapuu konserttiin Hollannista. Siellä hän on esiintymistensä ohella opettanut afrokuubalaista musiikkia mm. Rotterdamin konservatoriossa (nyk. Codarts). Petriikka Pohjanheimo on esiintynyt monissa näytelmissä ja musikaaleissa maamme eri teattereissa sekä laulanut eri lauluyhtyeissä. Multialaissyntyinen tyttöjen isä, Erkki Pohjanheimo, tunnetaan monien television viihdeohjelmien tuottajana ja ohjaajana aina Euroviisuja myöten. Monet muistavat Erkin myös levylaulajana 60-luvulla tekemiensä levyjen ansiosta.

Tessa Virran orkesteri on viime vuosina säestänyt maamme parhaita laulajia konserteissa eri puolilla Suomea. Lista on huimaava: Diandra, Johanna Försti, Katri Helena, Arja Koriseva, Mari Palo, Johanna Rusanen, Jarkko Ahola, Pentti Hietanen, Mikael Konttinen, Sami Saari, Waltteri Torikka jne.

Tule mukaan laulun siiville runsaan tunnin viihdyttävään konserttiin Loviisa-Charlottan kirkkoon 27.6. klo 19!
Liput 15 euroa. Ennakkoon Multian kirjasto ja Kunnantupa.

Säestää:
Tessa Virta – laulu ja piano
Olli Peuhu – kontrabasso

Yhteistyössä Keuruun Seurakunta

Tiedot

Päivämäärä:
27.6.
Aika:
19:00
Hinta:
15€
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Multian Kesä
Keuruun seurakunta

Tapahtumapaikka

Multian kirkko
Kirkkoraitti 1
Multia, 42600
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Olemme asettaneet sivuston toimintaa parantavia toiminnallisia evästeitä tietokoneellesi. Lisätietoja: Tietosuojaseloste
SULJE
Skip to content