Tupacircus 2020 toteutuu kaikesta huolimatta!


Tupacircus Companyn uusi teos: ”Kosketus” ensi-ilta Multialla, Tiihalan tuvassa to 23.7. Klo 18.00 ja toinen esitys 20.30. (Mahdollisesti vielä lisäesitys 24.7.)

Tupacircuksen teema on vuonna 2020 ajankohtainen: Ihmisten välinen yhteys ja erityisesti koskettaminen tai koskemattomuus.
Aihe on saanut sysäyksen koronan aiheuttamasta fyysisen eristäytyneisyyden ajasta. Ihmisen eristäminen toisista on yksi suurimpia rankaisemisen ja kidutuksen muotoja.


Esitys tutkii yksinäisyyttä ja läheisyyden merkitystä ihmisten välillä. Miksi tarvitsemme kosketusta? Mitä tapahtuu jos joudumme etäälle toisista?Tiihala on vanha iso Talopnpoikaistalo vuodelta 1845. Katto on noin 3,9 m korkeudessa. Pienessä tuvassa katsojat ovat lähellä, tärkeää on tunnelma, läsnäolo ja esiintyjien keskinäinen vuorovaikutus. Esitys valmistetaan intensiivisessä, yhteisöllisessä ja monitaiteisessa residensissä.

Vuoden 2020 ryhmässä esiintyvät mm:
Pariakrobatiaduo Saila Salminen ja Jonathan Crane (UK)
Sirkustaiteilijat Ringa Aflatuni ja Nuutti Vallin
Muusikkot Elisa Seppänen ja Sanna Purokuru
Tirehtööri Vesa Purokuru

Mitä kaikkea kosketus on ja mitä se sinulle tarkoittaa, tai ihmisille yleensä, mikä siinä on tärkeää, mikä pelottaa?Esityksen kesto on n 50 min.


Liput 15 €. Lippuvarauksia voi lähettää tekstiviestillä: 050-5750485

Huom:
Korona-tilanteesta johtuen esitykseen otettaan kerralla vain noin 45 katsojaa. Katsojat sijoitetaan niin väljästi kuin mahdollista seurueittain. Käyttäydymme vastuullisesti. Paikan päällä käsidesi.