Uutisia

Ajankohtaiset asiat löytyvät facebook sivultamme: Multian Kesä | Facebook


helmikuu 2023

Suunnittelua Multian Kesä 2023 tapahtumasta

Kesä lähenee ja ensimmäinen Multian Kesän 2023 yleinen keskustelu- ja suunnittelutilaisuus pidetään torstaina 9.2. klo 18 kunnanvirastolla.

Paikalla muun muassa kunnanjohtaja Arto Kummala, sivistystoimenjohtaja Päivi Salonen sekä kirjasto- ja vapaa-aikatoimen johtaja Tarja Pietikäinen.

Kaikki tapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita tulemaan keskustelemaan!


syyskuu 2022

Palautekysely Multian Kesä 2022 tapahtumasta

Halusimme tietää miltä Multian Kesä 2022 tuntui. Palautekysely oli auki 25.9.2022 saakka ja kyselyyn pääsi vastaamaan myös paperille, lomakkeita oli kirjastosta ja Kahvila Savannissa. Myös yhteydenottopyyntö oli mahdollisista jättää, jos halusi antaa henkilökohtaista palautetta tai ideoita seuraavia vuosia varten.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin 5.10.2022 kaksi 20 euron lahjakorttia Kahvila Savanniin. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


elokuu 2022

Palautekysely Multian Kesä 2022 tapahtumasta

Haluamme tietää miltä Multian Kesä 2022 tuntui. Lyhyt palautekysely avautuu oheisesta olevasta linkistä.
Palautekysely on suljettu, kiitos vastanneille

Kyselyyn voi vastata myös paperille, lomakkeita löytyy kirjastosta ja Kahvila Savannista.

Vastata voi 25.9.2022 saakka. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, jos haluat antaa henkilökohtaista palautetta tai ideoita seuraavia vuosia varten.

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi 20 euron lahjakorttia Kahvila Savanniin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


kesäkuu 2022

Multian Kesä uudistaa konseptiaan 2022

Kaikki kesän tapahtumat muodostavat nyt yhtenäisen Multian Kesän ja tapahtumia on pitkin kesää. Keskeisimmät tapahtumat ovat ennallaan.

Tapahtumien kalenterin ja koordinoinnin vastuu on nyt Multian kunnalla. Syksyllä tehdään yhteenveto kaikkien tapahtumien järjestäjien kanssa ja aletaan suunnitella tulevaa Multian Kesää.

Skip to content