Uutisia

Ajankohtaiset asiat löytyvät facebook sivultamme: Multian Kesä | Facebook

elokuu 2023

Palautekysely Multian Kesä 2023 tapahtumasta

Haluamme jälleen tietää miltä Multian Kesä 2023 tuntui. Lyhyt palautekysely avautuu oheisesta olevasta linkistä.
Palautekysely Multian Kesä 2023

Kyselyyn voi vastata myös paperille, lomakkeita löytyy kirjastosta.

Vastata voi vielä syyskuun ajan. Samalla voit myös jättää yhteydenottopyynnön, jos haluat antaa henkilökohtaista palautetta tai ideoita seuraavia vuosia varten.

27.8.2023 mennessä vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi lahjakorttia paikallisiin palveluihin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimet julkaistaan.


toukokuu 2023

Muutoksia ja korjauksia ohjelmaan

Pieniä muutoksia on tullut ja uusia ohjelmalehtisiä on tulostettu. Nettikalenteriassa on uusimmat tiedot ja Multian Kesän FB-sivuilla on ajakohtaista tietoa.

Seeli Toivion konsertti ”Sellon ja laulun säveliä” on jouduttu siirtämään uuteen ajankohtaan sunnuntaille 28.7.2023. Aika on edelleen sama klo 19.

Nikaraisten kirkkotievaelluksen ajankohta on korjattu nettikalenteriin ja ohjelmalehtisen uuteen painokseen. Oikean ajankohta on sunnuntai 27.8.2023. Pahoittelemme virhettä.

Pieniä korjauksia ja täydennyksiä tehdään nettikalenteriin koko ajan, kannattaa tarkistaa sieltäkin.


huhtikuu 2023

Ohjelmalehtinen valmiina

Multian Kesän 2023 ohjelmalehtinen on valmis 25.4. ja sitä jaetaan ympäri Multiaa ja vähän kauemmaksikin. Lehtistä tulostetaan kunnan omilla laitteilla, joten pieniä muutoksia pystytään tekemään vielä lisäeriä tulostettaessa.

Nettikalenteri on myös valmis. Sitä päivitetään koko ajan tapahtumien tietojen tarkentuessa tai jos tulee muutoksia. Kalenteri poistaa automaattisesti näkyvistä menneet tapahtumat, mutta pitää näkyvissä esim. näyttelyt viimeiseen aukiolopäivään saakka.


helmikuu 2023

Suunnittelua Multian Kesä 2023 tapahtumasta

Kesä lähenee ja ensimmäinen Multian Kesän 2023 yleinen keskustelu- ja suunnittelutilaisuus pidetään torstaina 9.2. klo 18 kunnanvirastolla.

Paikalla muun muassa kunnanjohtaja Arto Kummala, sivistystoimenjohtaja Päivi Salonen sekä kirjasto- ja vapaa-aikatoimen johtaja Tarja Pietikäinen.

Kaikki tapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita tulemaan keskustelemaan!


syyskuu 2022

Palautekysely Multian Kesä 2022 tapahtumasta

Halusimme tietää miltä Multian Kesä 2022 tuntui. Palautekysely oli auki 25.9.2022 saakka ja kyselyyn pääsi vastaamaan myös paperille, lomakkeita oli kirjastosta ja Kahvila Savannissa. Myös yhteydenottopyyntö oli mahdollisista jättää, jos halusi antaa henkilökohtaista palautetta tai ideoita seuraavia vuosia varten.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin 5.10.2022 kaksi 20 euron lahjakorttia Kahvila Savanniin. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


elokuu 2022

Palautekysely Multian Kesä 2022 tapahtumasta

Haluamme tietää miltä Multian Kesä 2022 tuntui. Lyhyt palautekysely avautuu oheisesta olevasta linkistä.
Palautekysely on suljettu, kiitos vastanneille

Kyselyyn voi vastata myös paperille, lomakkeita löytyy kirjastosta ja Kahvila Savannista.

Vastata voi 25.9.2022 saakka. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, jos haluat antaa henkilökohtaista palautetta tai ideoita seuraavia vuosia varten.

Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi 20 euron lahjakorttia Kahvila Savanniin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


kesäkuu 2022

Multian Kesä uudistaa konseptiaan 2022

Kaikki kesän tapahtumat muodostavat nyt yhtenäisen Multian Kesän ja tapahtumia on pitkin kesää. Keskeisimmät tapahtumat ovat ennallaan.

Tapahtumien kalenterin ja koordinoinnin vastuu on nyt Multian kunnalla. Syksyllä tehdään yhteenveto kaikkien tapahtumien järjestäjien kanssa ja aletaan suunnitella tulevaa Multian Kesää.Skip to content