Ylös ulos ja …

Melomaan

Avauspäivänä sunnuntaina 45 nopeimmin ilmoittautunutta pääsevät melomaan Sinervälle. Lähtö on klo 17 uimalaitokselta ja klo 21 hautausmaan rannasta. Tarjolla on niin kajakkeja kuin intiaanikanoottejakin.

Ensimmäinen retki suuntautuu Iso-Multianjärven kautta Sinervälle ja toinen Sinervän eteläpäähän Sikosaareen noin kolmen kilometrin päähän ja takaisin. Ensimmäinen lähtö on kello 17 ja toinen kello 21, jolloin on jo hieman hämärämpää. Kuu ei tuolloin valaise, mutta jos taivas on pilvetön, iltareissulla näkee tähtiä.

Tapahtuma edellyttää ennakkoilmoittautumista ja maksaa 10 euroa melojalta.

Suunnistamaan

Keuruun Kisailijoiden iltarastit juostaan keskviikkona klo 17.30 alkaen Saunamäen kartalle tehdyllä radalla. Lähtö on Pekolantieltä. Emit-laitteen, jolla saa ajan, voi vuokrata paikalta.

Jalkapalloilemaan

Perinteinen kesä jalkapallo-ottelu pelataan lauantaina klo 14 urheilukentän viereisellä nurmikentällä, jonka pinta on maan parhaita.

Ottelussa kohtasivat alun perin multialaiset ja ”muu maailma” eli paikkakunnalla asuvat ja muualle muuttaneet, mutta nykyään yli 40-vuotisen perinteen kunniaa kantavan ottelun joukkueet muodostetaan paikalle saapuneista pelaajista.

Metsään kävelemään

Perjantaina kello 10-14 retkeillään jylhällä Karhunahtaalla Multian ja Petäjäveden rajalla, minne on on bussikuljetus 5 euron hintaan ennakkoon ilmoittautuneille Nepalta. Karhunahtaalla on mahdollisuus paistaa makkaraa ja syödä muita omia eväitä.

Karhunahtaalla kuljetaan metsässä ja pitkospuilla, mikä kannattaa ottaa huomioon retkelle lähtemistä suunnitellessa.