Tapahtumat

Tapahtumat

Multia Kesä

Multian Kesä tarjoaa monipuolisia tapahtumia koko kesän. Kesän aikana on mahdollisuus osallistua niin musiikki- kuin kuvataidetapahtumiin. Paikallisvoimin järjestetty tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua upeisiin kulttuurimaisemiin osallistua melontaretkiin tai muihin oheistapahtumiin.

Tapahtumakalenteri ja muuta tapahtumatietoa on Multian Kesä -nettisivuilla. Viimeisimmät vinkit ja lisää tietoa löytyy Multian Kesä –facebook –sivulla.

Poimintoja tapahtumista

Runoilijanpolun Vuorela-vaellus  ja Nikaraisten kirkkotievaellus ovat vuosittain järjestettäviä ohjattuja kulttuuriretkiä. Reitit sopivat myös hyvin omatoimiseen retkeilyyn. Retkeilystä nauttivan kannattaa huomioida myös Kulhanvuoren erämaajuhlan, tapahtumassa ruokailu ja messu luonnon keskellä.

Multian Jyske ry on urheiluseura, joka järjestää erilaisia urheilu- ja liikuntatapahtumia.

Multian moottorikerho ry järjestää tapahtumia ja toimintaa, esim. ajokauden päättäjäiset syyskuussa.

Tapahtumat eivät lopu syksyyn, myös talvella tapahtuu

Joulunavaus järjestetään vaihtuvin teemoin marraskuun puolella ja perinteisesti mukana on myös äänestys parhaasta jouluikkunasta.

Potkukelkkailun MM-kisat ovat Multialla perinteinen kevättalven tapahtuma. Leudot talvet ja korona ovat häirinneet järjestelyitä viime talvina. Talvella 2024 kisoja ei järjestetä. Tapahtuman tietoja: Potkukelkkailun MM-kisat | Facebook ja Potkukelkkailun MM-kisat nettisivu.